Oppblåsbart boblebad

Familiens høydepunkt

Hvis du drar på et norsk hjem, gjerne en familie med barn. Så vil du alltid finne 2 ting: 1 trampoline eller 1 oppblåsbart boblebad. Barna må ha noe å gjøre i fritiden, og da er det ideelt å ha det liggende i hagen.

Hva er ikke bedre enn å bade i 40 varmegrader om vinteren? Eller å ta seg et forfriskende bad når solen steker?

Lay-Z-Spa boblebad er enkelt å sette opp og tar ikke mye plass. Spabadet er også enkelt å vedlikeholde.

Bra for helsa

Det er viden kjent at massasjebad kan ha en positiv effekt på din helse. Det er bevist gjennom studier at ryggplager bedres på kort sikt. Man føler økt mobilitet i ryggen og en reduksjon i bruk av smertestillende når det kommer til ryggplager.

Les også: Boblebad – Vannkvalitet og vedlikehold

Massasjebad kan også ha en positiv effekt på bruk av insulin ved diabetes type 2. Lider du av hjerte- og karsykdommer kan et massasjebad gi deg noen av fordelene ved en treningsøkt, uten å øke blodtrykket. Regelmessig bruk vil være positivt for helsa, men med mindre stress for hjertet.

Har du leddgikt eller plages av stive ledd, kan et varmt boblebad virke lindrende.  Hydroterapi virker slik at det varme vannet myker opp leddene og øker mobiliteten.

Hydromassasje bruker varmt vann terapeutisk. Varmen og trykket fra vannet stimulerer blodomløpet og minsker hevelse. Vannet og luftboblene har en avslappende og helende effekt på kroppen. Studier viser at man får stor helsegevinst av å bruke spabad og hydroterapi et par ganger i uken over en lengre tidsperiode.  Gevinsten kan være bedre muskel- og leddbevegelse, samt bedre søvnkvalitet.

Mer populært enn en vanlig Jacuzzi

Nordmenn elsker luksus, isåfall når det ikke koster så sinnsykt dyrt å eie sin egen Jacuzzi.

Faktisk så kan du få din egen oppblåsbart boblebad (Lay-Z-Spa Miami AirJet) helt ned til 3490,- kroner. Den dyreste får du for 8990,- (Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro).

Boblespa.no er et av Norges største forhandlere for Lay-Z-Spa boblebad

Boblespa.no er et av Norges største forhandlere for Lay-Z-Spa boblebad. I nettbutikken finner du hele 8 Lay-Z-Spa modeller.

Sterkt konkurranse med Mspa

Selvom Lay-Z-Spa er verdensledende merke på oppblåsbare boblebad, så stiller Mspa sterkt i Norge.

Mspa tilbyr hele 19 modeller på sin hjemmeside. Du kan finne et boblebad med plass til 2-4 personer og opp mot 6-7 personer for de som kresne på plassen. Mspa har holdt på i Norge siden 2014, og leverer fine tall på proff.no.

I 2018 omsatte Mspa for 44 millioner kroner. Dette gjør Mspa til et av Norges største på oppblåsbare boblebad. Bilde: Proff.no

Bedre variasjon på modellene.

Selvom Mspa er ganske store i Norge, så er Lay-Z-Spa uslåelige når det gjelder pris og kvalitet på produktene. Lay-Z-Spa har sin best-selger «Helsinki AirJet», som er utrolig populær i Norge. Boblebadet ligner veldig på en badestamp:

Lay-Z-Spa har også fine garanti vilkår. Du får hele 2 års garanti på boblebadet.

Skulle det skje noe i løpet av 2 år, vil du umiddelbart få hjelp fra BestWay sitt profesjonelt service team.

Her kan du lese om «BestWay» (produsenten) sin garanti: Lay-Z-Spa Garanti

Sliter med anmeldelser.

Skal du kjøpe et ganske dyrt produkt, da snakker vi over 3-4 tusen kroner. Er det viktig å sjekke ut referanser.

Her sliter Mspa delvis med sine referanser. De stiller med 4 stjerner på Google, men kritikken bør du jobbe mye sterkere med… Hadde de fått bedre referanser på Google, hadde det enkelt hjulpet salget mye høyere…

Dårlig anmeldelser kan ødelegge tilliten til potensielle kunder. De ønsker jo ikke å oppleve det samme med sitt nye boblebad?

Lay-Z-Spa vs Mspa

Skulle man stille merkene mot hverandre, så er det ikke veldig mye som skiller gigantene.

Begge merkevarene stiller likt med 2 års garanti, begge stiller likt med ulike størrelser og farger på boblebadet. Så hvordan kan vi vite hvilken av merkene som er best?

Jeg hadde gått for smak og behov. Ser du et boblebad som kunne passet fint i Hagen, så hadde jeg gått for den. Spiller ikke så stor rolle om det er Mspa eller Lay-Z-Spa. Begge merkene er troverdig, og kan stoles på. (I følge våre Trendanalyse sine undersøkelser).

Et godt tips er å sjekke referanser på instagram. Søk på ordet «#Lay-Z-Spa» eller «#Mspa».